Side Area Logo
Welcome to unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium
Keep conected

INSPIRISANI TOBOM, INSPIRIŠEMO ŽIVOT

 

2020 Škola budućnosti

2020 Škola budućnosti

2020 Škola budućnosti je inspirativno putovanje kroz svijet školskog materijala i pribora. U kompaniji Exclusive želimo ponuditi našu viziju Škole budućnosti.

Biramo vjerovati u svijet u kojem naša djeca neće ostati zarobljena iza plavičastog svjetla kompjuterskog ekrana, slušajući modificirane glasove njihovih učitelja, izolirani, otuđeni i usamljeni.

Biramo vjerovati u svijet dodira, boje, teksture i zvuka, koji će biti barem jednako važan kao i impresivni svijet tehnologije.

Biramo vjerovati u školu kao inspirativno okruženje koje uči našu djecu da osluškuju, zapisuju i ostvaruju svoje snove, školu kao mjesto u kojem djeca stiču nova znanja, ali još važnije, uče da svoje znanje uvijek nose sa sobom, da prepoznaju u sebi vještine koje će im pomoći da otklanjaju životne prepreke i da se sa izazovima suočavaju s lakoćom.

Naš je izbor Škola budućnosti koja stimuliše maštu i potiče kreativnost djece, škola koja djecu uči jednakosti, poštivanju nejednakosti, značaju brige o generacijama koje dolaze i odlaze, o vrijednostima dijeljenja, poklanjanja i ljubavi. Pridružite nam se u putovanju kroz inspirativni svijet školskog materijala i pribora.

Katalog školskog materijala i pribora, 2020 Škola budućnosti, potražite na narednom linku:

Školski materijal