Side Area Logo
Welcome to unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium
Keep conected

INSPIRISANI TOBOM, INSPIRIŠEMO ŽIVOT

 

Otvoren novi Exclusive koncept dućan

Otvoren novi Exclusive koncept dućan

Sarajevsku Radićevu ulicu od juna krasi i specijalno dizajniran izlog našeg novog multi-brend koncept dućana, gdje svojim kupcima nudimo pomno izabran darovni, školski i uredski asortiman. Novim vizuelnim identitetom, svoja vrata otvorili smo u Sarajevu, u zgradi austrougarskog stila, i to u zanimljivom enterijeru, koji se proteže na tri nivoa.

S ciljem da inspirišemo život, otvorili smo prvi koncept dućan ovog tipa.

“Ovaj dućan predstavlja sliku vrijednosti koje mi njegujemo i nastojanje da, u gradu u kojem živimo i volimo, ponudimo nešto lijepo. Cilj nam je da nastavimo donositi globalne trendove na lokalno tržište, te da stvorimo mjesto koje pruža mogućnost jedinstvenog izbora. Naša nepokolebljiva posvećenost, ljubav i strast nas vode ka tom cilju”, istakla je ovim povodom kreativna direktorica Exclusive-a, Elma Porobić.

Prilikom osnivanja, 1991. godine, osnovna djelatnost naše kompanije bila je trgovina papirom, proizvodima od papira i uredskim materijalom. Danas, Exclusive nudi mnogo više, pa se tako u ponudi nalazi preko 15.000 različitih artikala, u sedam kategorija.

U sklopu ove široke lepeze proizvoda, moguće je pronaći artikle za djecu, poput školskog pribora i igračaka, uredskog materijala, računarske opreme i umjetničkog pribora, te darovnog asortimana.

„Iznimno sam sretan što viziju brenda Exclusive od danas možemo prezentovati i u novom koncept dućanu u Sarajevu. Naš cilj je nastaviti donositi globalne trendove na lokalno tržište, učiniti ekskluzivnost dostupnom svima i time podsticati nove ideje. Vesele me rezultati koje smo, kao kompanija, ostvarili do sada, a siguran sam da će oni u narednom periodu biti još značajniji,“ istakao je ovim povodom direktor, Jasmin Porobić.

Naša kompanija ima tri poslovne jedinice i četiri dućana u tri bh. grada, Sarajevu, Tuzli i Zenici, a svoju ulogu pouzdanog partnera, od juna 2019. godine, obnaša u novom, inspirativnom duhu.