Najpoznatiji brendovi dječijih igračaka u Exclusive koncept dućanu

A
A

Od ove godine, dostupan je i novi dječiji asortiman Exclusive dućana. Najpoznatiji svjetski brendovi igračaka za djecu, Apli, Janod, Kaloo i Nobodinoz, svoj kutak su pronašli i u našem koncept dućanu u Sarajevu.

Od svog osnivanja, Apli je radio na ostvarenju vizije idealnog uredskog i školskog prostora, baziranog na inovacijama. Dinamika i interaktivnost krase brend Apli Kids, koji se naknadno razvio, a kod kojeg ćete naći ideje za aktivnosti sa vašom djecom kod kuće, u školi ili vrtiću. Slagalice, puzzle, ukrasi, maske i ostale igračke napravljene od eko materijala će razviti dječiju maštu.

Janod je francuska drvena igračka broj 1. Od tradicionalnih igara i igračaka, do savremenog dizajna, Janod je kroz svoju historiju uvijek imao istu misiju: razviti dječiju kreativnost uz bezvremenske igračke, aplicirati savremeni dizajn sa grafičkom preciznošću, te razmišljati o novim funkcionalnostima sa brojnim izazovima za stvaranje novih kolekcija. Razigrana, čvrsta i sretna, Janodova tvorevina tka jedinstvene veze između djeteta i igračke. Ovaj “francuski dodir” koji danas prevazilazi granice, omogućava nam da obiđemo svijet u kutiji za igračke!

Kaloo, strastvena priča u francuskom stilu, mališanima i odraslima nudi meke i očaravajuće univerzume koji zadovoljavaju njihovu potrebu za buđenjem, nježnošću i sigurnošću. Mekoća, udobnost i toplina, pridjevi su koje možemo koristiti da bismo opisali inovativne materijale koji se koriste za realizaciju mekih igračaka Kaloo. Svi Kaloo proizvodi su predstavljeni u prelijepoj poklon kutiji za višekratnu upotrebu, koja je uveliko doprinijela uspjehu i ličnosti brenda. Kaloo kreacije, poznate i prepoznate po svojoj nevjerovatnoj slatkoći, ostaju urezane u srcima djece koja će dijeliti trenutke sreće sa svojim vjernim pratiocima.

Nobodinoz je dizajnerski brend iz Barselone koji proizvodi namještaj, raznobojni tekstil i posteljinu, prelijepo dizajnirane drvene igračke i aksesoare za dječije sobe. Fokusirani na lokalne tradicionalne zanate i kvalitetne materijale, Nobodinoz igračke i oprema za dječija carstva obiluje bojama i čistim dizajnom, te krasi svaku sobu. Sa igračkama Nobodinoz, svijet počinje od djetinjstva!

Bogati asortiman novih brendova, koji možete pronaći samo u našem sarajevskom koncept dućanu u Radićevoj 12, nestrpljivo čeka svoje mjesto u dječijim sobama.

YOU MAY ALSO LIKE

Main Menu x