ODRŽAN EXCLUSIVE B2B EVENT: SAVRŠENI TRENUTAK DARIVANJA

A
A

Održan je treći Exclusive B2B Event koji je okupio preko 100 poslovnih partnera kojim kompanija Exclusive izražava zahvalnost za dugogodišnju saradnju. Exclusive B2B Event predstavlja godišnje druženje partnera kompanije sa ciljem jačanja partnerstva, razmjene iskustava i razgovora o najaktuelnijim temama u oblasti poslovanja i saradnje, ali i tržišne dinamike u cijelosti.

Nastojeći biti inspiracija svojim partnerima, Exclusive je organizirao prezentaciju noviteta i globalnih trendova u oblasti promotivnih artikala i poslovne galanterije.

„Jako smo sretni što možemo ponuditi događaj na kojem će se naši dugogodišnji i novi partneri ugodno i lijepo osjećati, te vidjeti globalne trendove u oblasti promotivnih materijala i poslovne galanterije koje smo i ove godine donijeli na lokalno tržište. Naša ovogodišnja ponuda okupljena je oko priče pod nazivom „A Perfect Moment“ koja donosi emociju savršenog trenutka darivanja. Želimo da budemo inspiracija našim partnerima u kreiranju njihovih savršenih trenutaka u nadolazećoj sezoni“, rekla je Elma Porobić, kreativna direktorica.

Snaga partnerstva i kvalitet usluge predstavljaju dva značajna principa poslovanja kompanije Exclusive. Inovativnost, kreativnost i posvećenost su ključne vještine kojima kompanija gradi stabilnu budućnost za svoje partnere i uposlenike. Te vrijednosti su proizilazile i iz samog događaja što su prepoznali i naši partneri:

„Hvala Exclusive-u što svojim inovativnim rješenjima i keativnim asortimanom predstavlja inspiraciju i drugima kompanijama da budu što bolje i da nude svakodnevni iskorak u poslovanju. Exclusive B2B događaj predstavlja mjesto okupljanja kompanija koje žele biti tržišni lideri i nosioci pozitivnih promjena kako u privredi tako i u društvu u cijelosti“, rekla je Irma Konaković, direktorica kompanije ATOM BiH.

Naredni događaj je već spreman. Šta smo spremili za narednu godinu!?

[edgtf_separator type=”normal” position=”center” thickness=”20”][edgtf_image_gallery type=”slider” autoplay=”3” slide_animation=”slide” column_number=”3” pretty_photo=”yes” navigation=”yes” pagination=”yes” images=”46739,46731,46729,46727,46704,46767,46765,46759,46757,46741,46743,46715,46713,46723” image_size=”large”]

YOU MAY ALSO LIKE

Main Menu x