Otvoren novi Exclusive koncept dućan

A
A

Sarajevsku Radićevu ulicu od juna krasi i specijalno dizajniran izlog našeg novog multi-brend koncept dućana, gdje svojim kupcima nudimo pomno izabran darovni, školski i uredski asortiman. Novim vizuelnim identitetom, svoja vrata otvorili smo u Sarajevu, u zgradi austrougarskog stila, i to u zanimljivom enterijeru, koji se proteže na tri nivoa.

S ciljem da inspirišemo život, otvorili smo prvi koncept dućan ovog tipa.

“Ovaj dućan predstavlja sliku vrijednosti koje mi njegujemo i nastojanje da, u gradu u kojem živimo i volimo, ponudimo nešto lijepo. Cilj nam je da nastavimo donositi globalne trendove na lokalno tržište, te da stvorimo mjesto koje pruža mogućnost jedinstvenog izbora. Naša nepokolebljiva posvećenost, ljubav i strast nas vode ka tom cilju”, istakla je ovim povodom kreativna direktorica Exclusive-a, Elma Porobić.

Prilikom osnivanja, 1991. godine, osnovna djelatnost naše kompanije bila je trgovina papirom, proizvodima od papira i uredskim materijalom. Danas, Exclusive nudi mnogo više, pa se tako u ponudi nalazi preko 15.000 različitih artikala, u sedam kategorija.

U sklopu ove široke lepeze proizvoda, moguće je pronaći artikle za djecu, poput školskog pribora i igračaka, uredskog materijala, računarske opreme i umjetničkog pribora, te darovnog asortimana.

„Iznimno sam sretan što viziju brenda Exclusive od danas možemo prezentovati i u novom koncept dućanu u Sarajevu. Naš cilj je nastaviti donositi globalne trendove na lokalno tržište, učiniti ekskluzivnost dostupnom svima i time podsticati nove ideje. Vesele me rezultati koje smo, kao kompanija, ostvarili do sada, a siguran sam da će oni u narednom periodu biti još značajniji,“ istakao je ovim povodom direktor, Jasmin Porobić.

Naša kompanija ima tri poslovne jedinice i četiri dućana u tri bh. grada, Sarajevu, Tuzli i Zenici, a svoju ulogu pouzdanog partnera, od juna 2019. godine, obnaša u novom, inspirativnom duhu.

 

[edgtf_image_gallery type=”slider” autoplay=”3” slide_animation=”slide” column_number=”3” pretty_photo=”yes” navigation=”yes” pagination=”yes” images=”46220,46468,46470,46472,46474,46476,46238,46236,46234,46232,46230,46228,46226,46224,46222” image_size=”large”]

YOU MAY ALSO LIKE

Main Menu x