PAPERWORLD-DONOSIMO GLOBALNE TRENDOVE NA LOKALNO TRŽIŠTE

A
A

Protekli vikend smo otputovali u Frankfurt po ovogodišnje globalne trendove koje svake godine donosimo na lokalno tržište. Početak godine u svijetu uredskog, školskog i gift asortimana rezervisan je za veliki „Paperworld“ sajam u Frankfurtu. Prisustvo najvećih brendova osigurava predstavljanje najraznovrsnijeg i  najkvalitetnijeg asortimana proizvoda i čini „Paperworld“ stjecištem svih trendova i inovacija u industriji papira.

 Sajam se održao u periodu od 25. – 28. januara tekuće godine. Ukupno 1665 izlagača iz 64 zemlje je imalo priliku predstaviti svoje proizvode na području uredskog, školskog i gift asortimana. Glavne teme ovogodišnjeg sajma su kombinacija vizionarskog kancelarijskog prostora i trendova za ličnu upotrebu. Predstavljena su inovativna rješenja za radni prostor budućnosti i novi life-style tendovi za školu i gift asortiman. Radno okruženje budućnosti donosi novu percepciju rada u kancelariji. Dobrobit radnika i fleksibilnost dobijaju na značaju, a akcenat je stavljen i na stvaranje kreativne atmosfere i haromonije, te uticaja dinamičnih digitalnih zahtjeva sa provjerenim radnim konceptima.

Oni iz svijeta komercijalnog uredskog materijala, ovdje mogu pronaći svaki segment proizvoda koji će njihovo radno mjesto sutra pretvoriti u moderni vizionarski ured. S druge strane  međunarodni izlagači predstvaljaju svoje najnovije ideje i moderan stil života velikim izborom papirnih proizvoda, visokokvalitetnog pribora, poklon predmeta i čestitki.

Posvećeni praćenju inovacija, najnovijih trendova i najkvalitetnijih brendova vodimo se misijom da globalne trendove učinimo dostupnim našim poslovnim partnerima i vjernim klijentima. Puni utisaka i novih saznanja nastavljamo da poboljšavamo našu ponudu i kao i uvijek inspirišemo život!

 

 

 

YOU MAY ALSO LIKE

Main Menu x