Virtualni timovi kao odgovor na COVID-19

A
A

Sa velikom pažnjom pratimo događanja u vezi sa širenjem virusa COVID-19 kako na globalnoj razini tako i u našem neposrednom okruženju. Zdravlje i sigurnost naše zajednice, uposlenih, partnera, vijernih mušterija i društva u cjelosti je najvažniji prioritet.

Kao odgovor na novonastalu situaciju, brzom transformacijom u Exclusive-u smo veleprodajni sektor organizirali u virtuelne timove koji će biti u agilnoj i proaktivnoj komunikaciji sa našim mušterijama korištenjem savremenih online alata. Time ćemo podržati globalnu inicijativu i preporuke zdravstvenih institucija prepoznatu kao #stayathome i doprinijeti smanjenju rizika od širenja virusa. Osim toga, povećat ćemo dinamiku aktivnosti na društvenim mrežama da bismo donijeli dodatni dašak inspiracije i radosti u ovim izazovnim vremenima.

Naši maloprodajni dućani će biti otvoreni uz mjere higijenske predostrožnosti, ali obzirom da se situacija sa virusom COVID-19 svakodnevno mijenja, nastavit ćemo pratiti dešavanja i instrukcije nadležnih organa te donositi pravovremene odluke i adekvatne odgovore novonastalim okolnostima.

Ostanite u kontaku sa nama, nudit ćemo vam različite i zanimljive sadržaje i usluge.
Budite dobro i zdravo! Vidimo se uskoro!
Vaš Exclusive.

YOU MAY ALSO LIKE

Main Menu x