JER NAM JE STALO💚

Predstavljamo ti nepogrješivi trend ove godine – zaštita i odgovornost prema okolišu – koji donosimo kroz našu kampanju Jer nam je stalo💚 . Već decenijama biramo odgovorne brendove koji korištenjem recikliranih ili obnovljivih sirovina te smanjenjem potrošnje energije, otpada i emisije karbona u proizvodnim procesima, čuvaju našu planetu, ali i ljude koji su dio tih procesa.

Naši brendovi posvećeno i kontinuirano biraju sirovine certificiranog organskog porijekla, reciklirane materijale, materijale koji se daju reciklirati ili ponovo upotrijebiti, drvo iz odgovornih izvora za obnavljanje šuma, netoksične boje na prirodnoj bazi, te vode računa o smanjenju upotrebe plastike u pakovanju. Rezultat su kvalitetni proizvodi koji dugo traju i prenose se iz generacije u generaciju.

Konačno, kampanju Jer nam je stalo💚 ti predstavljamo kao nepogrješivi trend ove godine, s ciljem da budemo dio podizanja svijesti o važnosti okoliša i da te donekle inspirišemo na eco-friendly način života. Iako je još dug put pred svima nama u zaštiti okoliša, zajedno s tobom pravimo prvi mali korak i biramo da trend Jer nam je stalo💚 bude naša misija i stil življenja.

U rubrici Trending Now za tebe smo izdvojili neke od proizvoda koji su dobri za tebe i za našu planetu.